May 28 - It's time for our Friday Highlights! You can check them out here!
Sul sul Simmers! Join us for the #DreamHomeDecorator Livestream HERE today, May 25, @11 AM PT / 6 PM UTC! 🎉
May 27: Today is patch day! 😃 To read the patch notes, click here!

MCCC Command Center not showing up

bee1977bee1977 Posts: 613 Member
edited November 2017 in Gameplay Mods
I have downloaded and installed the latest version of MCCC into my Sims 4 mod folder, but the option for the command center isn't showing up. What am I doing wrong? What version of MCCC should I have installed?

I made sure that my customer content and script mod option is checked off, and it does show the mods installed at startup so it is recognizing that it's there but I don't see the option for the command center when I click on my Sim, or a computer. Please help!!! :s
Origin: BeeC1977
Twitter: @Bee77

Comments

  • itsugitsug Posts: 1,613 Member
    3.9.6 version of the mod is available on tumblr.
    https://deaderpoolmc.tumblr.com/tagged/mcccrelease
    Top post.
    Please note that it is hosted on Patreon for now, but it is a public release, and no registration or subscription is required.
    Admin and on Support team of MC CmD @ Discord - https://discord.gg/Jcc8uRW
    MC CmD is available at https://deaderpool-mccc.com/
  • 4Addy4Addy Posts: 1 New Member
    I don't know if you are still wondering but if you are. Make sure that it is no more then one folder deep in the mods folder.
  • jimhalpertjimhalpert Posts: 1 New Member
    I know this was a while ago but i have the same exact problem and i downloaded the latest version. anyone know whats wrong?
  • Bananas_45Bananas_45 Posts: 6,268 Member
    jimhalpert wrote: »
    I know this was a while ago but i have the same exact problem and i downloaded the latest version. anyone know whats wrong?

    The MCCC Help thread is located here: https://forums.thesims.com/en_US/discussion/913483/mc-command-center-local-help-chat-thread#latest
    There are detailed instructions on how to install MCCC and troubleshoot problems here: https://deaderpool-mccc.com/#/help/troubleshooting
    and they also have a discord for live assistance: https://discordapp.com/invite/AUJ8RAa
  • NaynaNayna Posts: 2 New Member
    [quote="bee1977;d-929897"]I have downloaded and installed the latest version of MCCC into my Sims 4 mod folder, but the option for the command center isn't showing up. What am I doing wrong? What version of MCCC should I have installed?

    I made sure that my customer content and script mod option is checked off, and it does show the mods installed at startup so it is recognizing that it's there but I don't see the option for the command center when I click on my Sim, or a computer. Please help!!! :s [/quote]

    [quote="bee1977;d-929897"]I have downloaded and installed the latest version of MCCC into my Sims 4 mod folder, but the option for the command center isn't showing up. What am I doing wrong? What version of MCCC should I have installed?

    I made sure that my customer content and script mod option is checked off, and it does show the mods installed at startup so it is recognizing that it's there but I don't see the option for the command center when I click on my Sim, or a computer. Please help!!! :s [/quote]
  • NaynaNayna Posts: 2 New Member
    I have a solution:

    I thought I could fix this problem by taking out chunks of my cc and mods to see what was causing the problem (you can do that if you want). BUT my cc wasn't the real reason that mccc wasn’t working. It turned out that because I put mccc in a folder I created inside the mods folder, it wasn’t showing up in my game. Idk why this was the reason, but I just placed it directly into the mods folder, hopefully you understand, it’s kinda hard to explain 😅.

    Hope this helps
  • VasharalVasharal Posts: 2 New Member
    I logged in just to confirm that that's the issue. If you have the Mods folder and you wish to keep things organized, you can do so, but make sure that you don't have more sub-folders than 1 when running this. This is pretty much available for most Mods, I am now realizing that some of the mods I've got don't even work because I had them too deep in sub-folders.

    After changing that aspect, I managed to make mine work just now.
Sign In or Register to comment.
Return to top