September 20 - Friday Highlight is here! Check it out!
September 17 - We just released a small patch for The Sims 4 on PC/Mac - click here for more details.

Find In World Layers Panel =]

Rflong7Rflong7 Posts: 35,630 Member
edited February 2018 in Create a World
Hi, :mrgreen:

I know... not many will need this information and it's probably been known by so many for so long, and that I'm just out of the loop. 8)
Well, that's nothing new. :lol:

Anyway,
if you need to find an object in your world layers quickly- click on the item and hit the shift key. . . a box option- u]Find In World Layers Panel[/u
will pop up- click on it. It will open up the layer and will be either the top or the bottom object in the list. :D

~ No laughing.... :XD:

xThjwRI.jpg
Post edited by Rflong7 on

Comments

  • auntielyndsauntielynds Posts: 3,071 Member
    edited August 2012
    You are not the only one who didn't know that!


    Shame on the rest of yous for not sharing :lol:
  • simsamplesimsample Posts: 987 Member
    edited August 2012
    Nice tip!

    Likewise, you can right click on an item in the World Layers panel and choose 'show in render panel' to find where it is in the world.

    (Hopes RFLong will have a picture for this)
    I will choose a path that's clear- I will choose free will
    RUSH
    My Worlds
  • Rflong7Rflong7 Posts: 35,630 Member
    edited August 2012
    LOL ~ :mrgreen:
  • AHENRICHsAHENRICHs Posts: 1,678 Member
    edited August 2012
    You just made my life a whole lot easier. :mrgreen: *creepy laugh*
  • Rflong7Rflong7 Posts: 35,630 Member
    edited August 2012
    Heheheee- I hope it helps if even just a little. :mrgreen:
  • ConorsimConorsim Posts: 5,898 Member
    edited August 2012
    CAW is full of surprises :XD:
  • LeeMortisLeeMortis Posts: 557 Member
    edited August 2012
    Good to know.

    I think, if memory serves me right, that you can also just double click an item in the world and it happens as well. Been a while now since I worked in CAW, but I think I did that once when I was trying to find an object in the layers panel.
    Post edited by Unknown User on
  • Rflong7Rflong7 Posts: 35,630 Member
    edited August 2012
    HI, :)

    I don't think double clicking on an item in the world will show it in the layers- I only seem to move them when I accidentally double clicked on them. :lol:
  • SimmervilleSimmerville Posts: 6,961 Member
    edited October 2012
    Thanks!!! I didn't know this, although it feels like ages since I first played around with CAW. Guess there are lots of more shortcuts I never discovered, lol.
    Simmerville on Youtube | My blog is updated weekly: Simmerville's Sims
    a.jpg
Sign In or Register to comment.
Return to top