November 15 - It's Friday, so what do I have for you? A Friday Highlight - here!
November 12 - Everyone ready for November Maxis Monthly? Details here

No Shadows at Ultra

cale2003cale2003 Posts: 2,800 Member
I've been having this problem since tonight, I updated my game and went in and I no longer have any shadows despite the graphics being at Ultra and Laptop Mode being off. Using a 1050 Ti Mobile and verified that its running on my dedicated GPU but there is no shadows.
xiPvw43.jpg

Not sure if this is of any significance to this issue but my Device log file shows this for my graphics card where it would show information previously it is now mostly blank:
Number: 0
Name (driver):
Name (database): [Found: 0, Supported: 1]
Vendor:
Chipset: Vendor: 0000, Device: 0000, Board: 00000000, Chipset: 0000
Driver: , Version: 0.0.0.0, GUID: D7B70EE0-4340-11CF-B063-0020AFC2CD35
Driver version: 0
Monitor: \\.\DISPLAY1
Texture memory: 4016MB
Vertex program: 3.0
Pixel program: 3.0
Hardware TnL: 1

When I started my game it also said that my graphics card was unknown, it did this when I first got this PC but it didn't pose any issues and later recognized my card. The only real change I've made since my last TS4 session is reverting back to my previous driver that didn't give me issues with TS4 previously after I had issues on the next driver with select games having random lagspikes.
(Not sure if this is 100% the right section as I considered to put it in Tech but it is a gameplay issue I am having)

Mods List:
Some clothing CC (about 10-15)
Faster Eating
Less Make Mess
MC Command Center


PC Specs:
Asus ROG GL753VE-plum71 17.3 inch
Intel Core i7 7700HQ 2.8-3.8GHz
16GB DDR4 RAM
128GB SSD
1TB 7200RPM HDD
NVIDIA GEFORCE GTX 1050 TI 4GB
6685561181.png
Rogers Ignite 70u internet

Comments

Sign In or Register to comment.
Return to top