Sul sul Simmers! For 24 hours, starting on 6AM PT today, May 6th, you can share what's on your mind in the Sims 411 Feedback thread for the next Inside Maxis livestream. 😃
April 30 - It's time for our Friday Highlights! You can check them out here!

Forum Problem.. Can anyone help?

Sorry to bug you all, But I've been having this problem for a few days.
When I'm on my Laptop, i can log in to the forum and view and reply, and everything is fine. But when i'm using my P.C I can get as far as the topic index, but when i got to view the post, it comes up with "an error has accured"! Is there a way i can fix this? I'm Missing something? It only started happerning Thursday night! Can you help?

Comments

  • AlrynnAlrynn Posts: 43 Member
    edited November 2009
    Do you use firefox when on PC? If yes, I have the exact same problem lately! So I just use Chrome for forum now... untill firefox updates I guess...
    Just try to use different browser! Should help =)
  • Molly360Molly360 Posts: 731 Member
    edited November 2009
    Haha.... i did work! I'm using goggle chrome now! Thank you :lol:
  • AlrynnAlrynn Posts: 43 Member
    edited November 2009
    :D Yay! You're very welcome! ^___^
  • XOX1XOX1 Posts: 2,643 Member
    edited November 2009
    A lot of people have been having problems with the forums lately.

    A full discussion, containing comments, and possible solutions from a sim guru, can be found on this thread...

    http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/122376.page#1503386

    Hope this helps!

Sign In or Register to comment.
Return to top