September 24 - Everyone ready for the Friday Highlight? It's ready for you here!

Failed to find Discussion For Commenting

I'm getting this issue when quoting someone and trying to reply
20191022_111632.jpg

Comments

  • AyeffenAyeffen Posts: 256 Member
    I think it's because you want the Vibrating Heart Shaped Bed. :Do:)

    1NraNSJ.png
    My Gallery 🏠 | Gamer 🎮 | Husband 👬
  • EA_MaiEA_Mai Posts: 1,800 EA Staff (retired)
    edited October 2019
    Hi @catloverplayer - I just tried to quote that same comment and I could post without issues, is this still happening for you?
    If so, would you mind letting me know what browser you are using?
  • KelvinKelvin Posts: 6,547 Member
    EA_Mai wrote: »
    Hi @catloverplayer - I just tried to quote that same comment and I could post without issues, is this still happening for you?
    If so, would you mind letting me know what browser you are using?

    According to the screenshot uploaded by OP they were likely browsing on Edge :b

    20191022_111632.jpg
    tumblr_om5y7gdJWa1qdm7rno1_500.gif
  • catloverplayercatloverplayer Posts: 87,237 Member
    EA_Mai wrote: »
    Hi @catloverplayer - I just tried to quote that same comment and I could post without issues, is this still happening for you?
    If so, would you mind letting me know what browser you are using?

    It's only happened once. I'm using edge.

  • EA_MaiEA_Mai Posts: 1,800 EA Staff (retired)
    edited October 2019
    ChocoCub wrote: »
    EA_Mai wrote: »
    Hi @catloverplayer - I just tried to quote that same comment and I could post without issues, is this still happening for you?
    If so, would you mind letting me know what browser you are using?

    According to the screenshot uploaded by OP they were likely browsing on Edge :b

    20191022_111632.jpg
    Thanks :) Let me direct myself to the embarrassment corner...

    EA_Mai wrote: »
    Hi @catloverplayer - I just tried to quote that same comment and I could post without issues, is this still happening for you?
    If so, would you mind letting me know what browser you are using?

    It's only happened once. I'm using edge.
    May have been a hiccup then - it's possible we merged/moved a discussion while you were typing and that's where it came from. Hopefully won't happen again!
  • king_of_simcity7king_of_simcity7 Posts: 24,919 Member
    Use Chrome. I moved over from IE and have had no problems while IE was getting glitchy on some sites for some reason and Flickr wouldn't even work properly
    Simbourne
    screenshot_original.jpg
  • EA_MaiEA_Mai Posts: 1,800 EA Staff (retired)
    As it was a one time thing, and it's been a while, I'm going to be locking this topic here. Please, open a new one if needed in the future! (Hopefully not needed ;) )
Sign In or Register to comment.
Return to top